Pau és s'autor de tots els dibuixos i historietes d'aquesta pàgina web. Nasqué a Son Dureta (Palma de Mallorca, Espanya) l'any 1972.

     El 1993, va publicar els seus còmics a varis fanzines i va autoeditar els seus propis, i començà a dibuixar setmanalment Las cansiones de Ossifar i llavò El oriquen de todas las cosas per al Diario de Mallorca durant 5 anys.

     El 1995 va crear, amb en Xabi Uriz i en Daniel Peixe es fanzine Escápula Comics, on va dibuixar aquestes historietes.

     Com feren s'Escola Oficial d'Idiomes devora ca seva, s'hi va apuntar per aprendre anglès, francès i rus.

     El  1996 obtengué es títol d'Il·lustrador a s'Escola Superior de Disseny i començà a publicar sa popular vinyeta diaria d'humor gràfic Pau per tots al Diario de Mallorca, cosa que encara fa, i que es publica també setmanalment al periòdic en llengua alemanya Mallorca Zeitung.

     Segueix fent còmics, que es van publicant a diferentes revistes: Spirou (Bèlgica), i ses espanyoles Nosotros Somos Los Muertos, Dibucomics, Dibus i El Víbora. També en aquests llibres.

     També imparteix cursets de còmic esporàdicament.

     El 2002 va començar amb en Xemi Morales sa pel·lícula Vaigfort, dirigint i posant sa veu a sa majoria de personatges. Degut a s'èxit que va tenir sa peli, tots dos comencen el 2005 una gira mundial per Mallorca presentant-la amb un espectacle ple de catxondeo i graven una sèrie per sa ràdio IB3.

     El 2004, es Saló Internacional del Còmic del Principado de Asturias, que el convida cada any des de 1997, li va dedicar una gran exposició.

     S'agost de 2005 guanya es concurs internacional de còmic infantil Oscarcomix,  Itàlia, i es setembre de 2007, es concurs internacional de còmic Luís Molina.

S' octubre de 2009 reb es Premio Haxtur al Humor per sa seva tira cómica diaria Pau Per Tots.