Atlas & Axis à Genève.

Comments(9)

 • Ver tus viñetas es como salir a hacer trekking pero quitándote lo malo de sudar y pasar sed y todo eso …solo la parte que disfrutas del paisaje .es una realidad virtual !!!

  Responder
 • Gracias, rei, pero el paisaje se disfruta más si hay sudor de por medio 😀

  Responder
 • Bones Pau. Sóc de Barcelona i sempre m'ha agradat dibuixar. El cas és que m'encanta el teu treball i m'agradaria, a part d'expressar-te la meva admiració, si em podries donar algun consell per entrar al món del còmic professional, ja que tu veig que t'ho vas montar sol i d'autodidacta.
  No se si és qüestió de participar en els màxims llocs possibles (fanzines, concursos…) de gratis fins que hi hagi sort. A veure si em pots orientar una mica.

  Moltes gràcies!

  Responder
 • Hola, Extremo91. Te puc dir que viure a Barcelona ja és més del que té molta gent… vius a on hi ha la millor escola de còmic: Joso! Jo de tu aniria a veure'ls, allà coneixeràs a molta gent que té sa mateixa passió que tu, i molts d'ells saben per experiència com entrar al mercat professional. Faràs més via, faràs amics i no és incompatible amb s'autoaprenentatge.
  I moltes gràcies pes cumplit 🙂

  Responder
 • Moltes gràcies pel consell Pau! Vaig anar a la Joso un estiu a fer un curset, el que passa és que no el vaig aprofitar molt perquè tenia altres problemes… la veritat és que he fet còmic alguns anys (no a la Joso) però pensava que la idea aquesta estava bé per començar (anar fent coses gratis per donar-se a conèixer i tal) però bé, gràcies, m'espabilaré d'alguna manera. 🙂

  Responder
 • Però em podries donar alguna noció del que em poden dir a la Joso en referència al món professional¿

  merci!

  Responder
 • Te puc dir una cosa que et pot servir: fent les coses gratis aprendràs a fer les coses gratis. Millor que les facis cobrant el que creus que val la teva feina. Aquest preu anirà pujant a mida que aquesta millori. Crec que està bé fer coses gratis per anar apenguent, però només si ningú treu un profit econòmic.
  Quant al món professional, està clar. Quan els editors pensin que poden guanyar doblers publicant la teva feina, no tendràs problema per trobar-ne. Però no se pot passar s'arada devant es bou, es nostre ofici té un aprenentatge molt llarg i no té dreceres. Fa falta molta feina, molta disciplina, molta constància, molt de coratge i caparrudesa. Arribar a 'primera divisió' és difícil perque no hi ha puesto per tots.
  Si penses que pots disfrutar dels anys d'aprenentatge, endavant, si tens pressa, millor canviar a un ofici més fàcil! 🙂

  Responder
 • Moltes gràcies Pau, m'han agradat aquestes paraules i estic d'acord amb tu. El cas és que la pressa m'estressa moltes vegades. Tinc 20 anys i encara he d'aprendre molt, i no m'agrada pensar que no tindré temps de dedicar-me a això i qui sap si aconseguir alguna cosa.
  Suposo que tens raó, que s'ha de gaudir de l'aprenentatge i el que vagi sortint ja sortirà no? Anar millorant i posar-hi molt d'esforç. Però clar donar-se a conèixer és important també suposo.

  En fi, altre cop moltes gràcies per la teva resposta.

  Responder
 • Segons tenc entès, has de fer feina mitja vida pes teu nom, i s'altra mitja, ell la farà per tu 😀

  Responder

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Empieza a escribir y pulsa Enter para buscar

Shopping Cart

No hay productos en el carrito.